Zöldség-gyümölcs raktárak,
pultok párásítása

Logisztikai központ párásítása

A professzionális ipari párásító berendezéseink egyik kiemelt alkalmazási területe a zöldség-gyümölcs és egyéb frissáru tárolásnál használt hűtetlen tárolók párásítása, párahűtése. A frissáru kereskedők között egyértelmű tény, hogy a nyári száraz, meleg levegő jelentős vízveszteséget, súlycsökkenést okoz a termékeknél. Ezek a jelenségek szemmel láthatóak: azon kívül, hogy a termékek súlycsökkenése redukálja a mennyiséget, a minőség is nagyban romlik, a termékek könnyen megfonnyadnak, megrohadnak a hőségben. Kiemelkedően fontos tehát az ipari párásítás,  légnedvesítés ezen a területen.

 

Zöldséges stand párásítása

 A gyümölcsök és zöldségek 70-90%-a víz. Meleg, száraz környezetben a gyümölcsök-zöldségek párolognak, és a párolgás gyorsasága határozza meg a frissesség időtartalmát.

 

 

Zöldségespult párásítása

A zöldség-gyümölcs iparban egészen a hatalmas logisztikai központok tárolóhelyiségeitől, a kisebb raktárok polcain át, az utcai zöldség-gyümölcs állványokig használhatóak párásító rendszereink. A környezeti adottságok függvényében, mérnökeink egyedileg tervezik meg, szerelő kollégáink pedig a kivitelezésben nyújtanak teljes körű szolgáltatást, a vevő egyedi igényeinek megfelelően.