Gyártósor páratartalom szabályozása

Igen gyakran a megfelelő szabályzott páratartalom elérése szigorú technológiai követelmény (lásd: elektronikai berendezés és alkatrész gyártás, faipar, nyomdaipar)

9

Kertészetek, növényházak, gombatelepek párásítása

Párásítással kombinálva elkerülhető a növények aszalódása, a termések súlyvesztesége, sőt a felhasznált vízhez kevert növényvédőszerek használatával a permetezés is párhuzamosan megoldható.

9

Zöldség-gyümölcs raktárak, pultok párásítása

A professzionális párásító rendszereink egyik kiemelt alkalmazási területe a zöldség-gyümölcs és egyéb frissáru tárolásnál használt hűtetlen tárolók párásítása, párahűtése. 

9

Faipari, nyomdaipari párásítás

A megfelelő külső környezeti tényezők biztosítása nélkülözhetetlen a faipar, a bútorgyártás és a nyomdaipar területén. Alacsony páratartalom esetén a faanyag, a papír kiszárad, kirepedezik, vetemedik.

9

Pincészetek párásítása

A direkt beporlasztásos párásító berendezések használata rengeteg előnnyel jár a boros pincék termelékenységének fokozásában, hisz megtartja a helyes páratartalmat és hőmérsékletet.

9

Szárnyas keltetők párásítása

A keltetőgépen belüli páratartalomnak nagy jelentősége van, mert mesterséges keltetéskor hiányzik a kotlós természetes szabályzó tevékenysége. A tojás a keltetés alatt az eredeti nedvességtartalmának mintegy ötödét elveszíti.

9

Irodaházak párásítása

Nem csak a gyártástechnológiában fontos a levegő nedvességtartalmának szabályozása, hanem irodaházakban a dolgozók egészségének megőrzése miatt is előtérbe kerül.

9

Építőipari pormegkötés

A Perfect-Cool vízporlasztásos rendszerek korlátlan nagyságú területen képesek a hatékony pormegkötésre, az egészen kicsi építkezésektől kezdve a legnagyobb kőbányákig, gyártóüzemekig.

9

Levéltárak, irattárak páratartalom szabályozása

A dokumentumok tárolásának módja igen nagy befolyással lehet azoknak az élettartamára. Az irattári állományvédelem egyik eleme tároló helyiségek páratartalmának szabályozása