Pincészetek párásítása

boraszat parasitas-ipari parasitasA direkt beporlasztásos párásító berendezések használata rengeteg előnnyel jár a boros pincék termelékenységének fokozásában, hisz megtartja a helyes páratartalmat és hőmérsékletet.

A boros pincék páratartalma általában nem megfelelő, ami különböző problémákat okoz. Az alacsony páratartalom miatt a fahordók kiszáradnak, ami a bor természetes párolgásához vezet. Magas páratartalom mellet viszont gomba és penész keletkezhet. Ez minőségi és anyagi veszteséggel jár, nem beszélve a termelési időről.

Párásító készülékkel természetes és gazdaságos úton megoldható mindazon probléma, mely a boros pincékben lévő nedvesség, illetve a helyes hőmérsékleten tartást akadályozzák. A Perfect-Cool párásító rendszereivel állandó páratartalmat, és ideális hőmérsékletet állíthatunk be bármilyen technológiájú bortermeléshez. Az apró furatátmérővel rendelkező fúvókákon keresztül a nagy nyomáson szétporlasztott vízpára szemcsemérete nem haladja meg a 3 mikron nagyságot, ezért a víz a levegőbe érve azonnal elpárolog, nem csapódik ki a felületeken, nem nedvesíti a környezetet. Az optimális szintre beállított páratartalom hozzájárul a fahordók tartós jó állapotához, így akár bor vesztesége is csökkenthető. A direkt beporlasztásos párásító technológia más párásító rendszerekhez képest egyértelműen a leggazdaságosabb, mind beruházás, mind pedig üzemeltetés szempontjából. A jól megtervezett rendszereink minőségi anyagokat tartalmaznak, így garantáljuk a hosszútávú üzembiztos működést és a minimális karbantartási költségeket!

Az eredmény figyelemre méltó: hosszú ideig megőrzi a fahordók minőségét, ami a minőségi termeléshez szükséges, és megelőzi az összezsugorodást. Ez óriási megtakarítást jelent a boros gazdák számára, így a párásító rendszerrel járó költség pár hónapon belül megtérül.

pince parasitas-ipari parasitas

Azok a boros gazdák akik modern párásító készüléket használnak, nagyobb visszatérülést tapasztaltak mind minőségben, mind mennyiségben az első osztályú borok területén.

Előnyök:

  • növekszik a boros pincék általános termelékenysége
  • biztosított az állandó páratartalom
  • megszűnteti a fahordók kiszáradását
  • megakadályozza a borok természetes párolgását
  • csökkenti a rendszeres újratöltéshez szükséges munkaerő költségét
  • segít a megfelelő hőmérséklet megtartásában
  • Professzionális technológia, minőségi anyagok és alkatrészek
  • Szagtalanít, leköti a port, a pollent, tisztítja a levegőt
  • Környezetbarát, gazdaságos működés, egyszerű karbantartás

borpince parasitas-ipari parasitas

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen egyedi árajánlatot itt!

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak... Bővebben