Páratartalom szabályzás

zoldsegtarolo paratartalom szabalyzas-ipari parasitasA PERFECTCOOL párásító rendszerei számos olyan ipari területeken alkalmazhatóak, ahol maga a gyártástechnológia vagy a gyártást megelőző / követő tárolási mód megköveteli a páratartalom mesterséges szabályozását. A párásítási technológiának köszönhetően a levegő páratartalmának fenntartásával, és ezzel párhuzamosan a nyersanyagok, a félkész vagy késztermék nedvességtartalmának megőrzésével javul a gyártás gazdaságossága, kevesebb selejt termelődik, nő a termelés hatékonysága , így végső soron nő a profit is!

Páratartalom szabályozás esetén munkahely és folyamat függő a rendszer kialakítása. Kedvező bekerülési költsége miatt választható a műanyag csövekkel kiépített rendszer, vagy amennyiben sterilizálási lehetőséget is biztosítani kell, a fémcsövekkel kialakított rendszer. Az ipari párásító rendszerek automata vezérlőtechnikával és speciális érzékelőkkel vannak felszerelve. Ezek segítségével a páratartalom és hőmérséklet függvényében szabályozott a rendszer működése, így üzemidőben, és üzemen kívül is állandóan tartható a gyártáshoz megkívánt páratartalom, így a nyersanyagok nem veszítenek nedvességtartalmukból az éjszakai, hétvégi illetve ünnepi leállások alatt sem.

halfeldolgozo paratartalom szabalyzas-ipari parasitas

Párásító rendszereink moduláris kiképzésüknek köszönhetően bármilyen csarnok, raktárhelység, egyéb ipari létesítmény – legyen az akár konkáv alaprajzú, vagy extra belmagasságú – párásításához igazíthatóak, egyazon szivattyúval kiépíthető igény szerint több, külön üzemeltethető párásító kör is, amelyek a szükséges páramennyiség függvényében szabályozhatók. Ilyen esetekben helységenként külön mérő-szabályzó egység szükséges. Akár a helységen belül lokálisan is szabályozható a kibocsátott páramennyiség a fúvókák irányított elhelyezésével. A professzionális párásító rendszerek tökéletesen apró, akár 3-5 mikron méretű permetképzést biztosítanak: az extra finomságú vízpermet már azelőtt elpárolog a levegőben, mielőtt bármihez hozzáérne, így teljes mértékben kiküszöbölhető a páralecsapódás veszélye!

Kiemelt felhasználási területek:

  • papírgyártás
  • nyomdaipar
  • faipar
  • bútorgyártás
  • textilipar
  • zöldség- és gyümölcstároló pultok
  • pincészetek
  • gombatermesztés
  • irodak légnedvesítése
  • elektronikai gyártósorok páratartalom szabályzása

A megfelelő páratartalom biztosítása lényeges javulást biztosít a termelés, és a megfelelő működés érdekében. Aszükséges páratartalom biztosítása szinte filléres üzemeltetési költségekkel és minimális karbantartási, fenntartási költségekkel megoldható.

Kérjen ajánlatot most!Szakembereink helyszini felméréssel és tanácsadással
állnak rendelkezésére!    paratartalom szabalyzas-ipari parasitas      papir feldolgozouzem paratartalom szabalyzas-ipari parasitas  

 

 

Save

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak... Bővebben