AKITECH csúcsminőségű párásító rendszer


 • 350 bar nagynyomás

 • CAT,csúcsminőségű szivattyú aggregát

 • korlátlan fúvóka

 • vízszállítás 300 liter/perc

 • csepegésmentes működés

 • egyedi igényekre kifejlesztett

Leírás

Ipari, csúcsminőségű párásító rendszerek

A CAT világvezető márka a nagynyomású szivattyúk területén amely rendkívül hosszú élettartamú, csúcsminőségű elemekből készül. Megbízhatósága és alacsony üzemeltetési költsége folyamatos üzemi tesztekkel igazolt, és tette a szivattyúk vezető márkájává. A szivattyúkat könnyű karbantartása,  üzemzavarmentes működése, az alacsony üzemeltetési költsége, és a legendás megbízhatósága tette világhírűvé.
Hatalmas választéka lehetővé teszi az legkülönbözőbb igények maximális kielégítését.

A CAT szivattyúk háromszoros (három dugattyús), térfogat kiszorításos, magasnyomású szivattyúk, a magas hatékonyság, gazdaságosság, és alacsony pulzáció elérése érdekében. A szivattyúkat a legmagasabb minőségű alapanyagokból gyártjuk, a gyárból való szállítást szigorú tűrésű gyártás- ellenőrzés és teljes tesztelés előzi meg. Egyetlen más szivattyú sem képvisel ilyen magas minőségi, és megbízhatósági színvonalat.

300 l/min szállítási teljesítményig és 700 bar nyomásig vállaljuk magas nyomású CAT szivattyúk szállítását.

 A fúvóka test és fúvóka fej teljesen egyedi tervezésű és gyártású, melyet kifejezetten párásítási célra fejlesztettek. Anyagát tekintve 1.4305 ausztenites acél (KO33 A2-es), ami nagyon erős, kopásálló anyag. A fúvóka fej közepén egy szabad szemmel nem látható furat van, amely speciális kialakítású, csakis lézertechnológiával lehet ilyen apró, kialakításában egyedi lyukat képezni. A furatátmérő a rendszer és a méretezés függvényében akár 0,05 mm-től 0,3 mm-ig választható. A vízszemcsék méreteit tekintve 2-15 mikron nagyságúak, így elősegítik a tökéletes párolgást, és nem áll fenn a nedvesedés veszélye! A fúvókában található egy visszacsapó szelep, amely egy spec. edzett rugóból és egy spec. kopásálló gumi kompozit golyócskából áll. A működését tekintve 2 bar felett a rugóterhelés hatására nyit a szelep, az alatt pedig elzárt állapotban van, és ez az állapot tényleg elzárt állapotot jelent! Tehát a fúvóka nem csöpög, nem folyik, és akkor porlaszt, amikor kell! A fúvóka tartalmaz még egy speciális teflon szűrő betétet, ami megszűri a vízben lévő baktériumokat, továbbá a vízben maradt ásványi anyagokat! A fúvóka tartozéka továbbá egy MBR gumi tömítést.

 A speciális tömlő abban egyedi, hogy nagyon magas a nyomástűrő képessége, akár 350 bar-t is elbír. Szénszállal erősített fala van, valamint különlegessége, hogy a kanyarokban nem törik meg, hanem hajlik a tömlő, így a kavitáció, a nagy belső súrlódás veszélye nem áll fenn, és jóval kisebb a könyökveszteség. A tömlőket egy speciális préselt kivitelű roppantó gyűrűvel rögzítjük a rendszer elemeihez, ezzel a megoldással garantálni tudjuk a rendszer hosszú távú üzembiztonságát.

Model/Tipus: AKITECH nagynyomású ipari párásító rendszer
Hűtési terület korlátlan
CAT Szivattyú tulajdonságai

akitech-ipari parasitas

 • triplex térfogat kiszorításos szivattyú
 • kerámia dugattyúk
 • maximális teherbírás: nehézipari körülmények között akár 24 órás tartós igénybevétel az év minden napján.
 • 300 l/min vízszállítási teljesítmény
 • max. 700 bar nyomás
 • Rendkívül megbízható működés
 • precíz alkatrészek
 • kivételes élettartam
 • Széles hajtás választék, beleértve az 50 vagy 60 Hz-es elektromos motort, benzin- vagy dízel motorokat, különböző frekvenciájú hajtásokat, vagy hidraulikus motorokat.
 • FDA bizonylat → élelmiszeriparban alkalmazható
 • Elsődleges nyomásszabályozó szelep és másodlagos biztonsági szelep segítségével beállítható rendszernyomás és védelem.
 • Rögzített gyorsító cső → minimalizálja a belső feszültséget és a kavitációt.
 • Belső, nitrogénnel előtöltött pulzáció csillapító → növeli a szivattyú és az alkatrészek élettartamát.
 • Opcióként kérhető fogantyú és kerék a hordozhatóság érdekében. Egyedi festés, műszerdobozok, illetve további alkatrészek is rendelhetők.

Fúvókák

ipari parasitas-akitech-fuvoka

 

Speciálisan kialakított, extrém körülmények között is alkalmazható. Kiváló minőség,  stabilitás, és  hosszú élettartam jellemzi. Minden érzékeny alkatrész jól védve, belül az egyrészes külső házban kapott helyet,  így a fúvókák gyakorlatilag elpusztíthatatlanok. A fúvókák védve vannak a szennyeződéstől a speciális szűrőnek köszönhetően.
Elérhető fúvókák 20 bar és 200 bar nyomás közötti tartományban használhatók

Acél fúvóka beépített szűrővel

akitech fuvoka

Anyaga:  Rozsdamentes acél 1.4305, 1.4539
Fúvóka fej formája: Hatlapú (14mm, 19mm), kerek (16mm, 21mm), vandálbiztos, speciális rögzítéssel        
Menet:  hengeres G1 / 8 " vagy G1 / 4" NPT kúpos, öntömítő
Szűrő: 25 mikronos beépített előszűrővel
Névleges vízszállítás: 0,4 l/h  -  26 l/h (50 bar nyomáson)
Csepegés Stop Rendszer: Lehetővé teszi az azonnali leállást csepegés nélkül
Származási hely Ausztria
Garancia 1 év

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak... Bővebben